Joukkue on asetettu poistettavaksi. Joukkueen managerit voivat peruuttaa poistamisen manageri-sivulla.

Pelikaanit etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo,futsal,fudis,futis,fotboll, joukkueen kotipaikka on Vantaa, Kartanonkoski ja pelattava sarja T03. Joukkueeseen kuuluu 26 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Tervetuloa pelaamaan vuonna 2003 ja 2004 syntyneet tytöt jalkapalloa / futsalia mukavaan joukkoon Pakkalan palloseuran Pelikaanit T03/04 joukkueeseen.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 12 päivää sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Pelikaanit: kokoonpano